KAYAALTI İLKOKULU

Vizyon: Verimli,iletişim kurabilen,zeki,yeteneğini geliştirebilen,olgun,normlara uyan,uzlaşı kültürüne sahip,mükemmel,uyumlu,zamanı iyi kullanabilen nitelikte öğrenciler yetiştiren,eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten,sürekli gelişen nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına,milli ve manevi değerlere bağlı,vatanını,milletini,bayrağını seven ve yücelten sorumluluk sahibi,öz güven duygusu gelişmiş,katılımcı,paylaşımcı,girişken,üretken,yeniliklere açık,teknolojiyi etkin kullanan,başarılarıyla öne çıkan,sosyal yönü kuvvetli,zararlı alışkanlıklardan uzak,sağlıklı ve akılcı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.10-15-30
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - Okula ait lojman vardır fakat kullanılmamaktadır.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okula özel servis ile gidiş-geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmaktadır. Öğretmen sayısına göre değişiklik gösterebilir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kayaaltiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAYAALTI KÖYÜ KAYAALTI KÜME EVLERİ NO: 178 GÖLE / ARDAHAN

Yerleşim Yeri - Ardahan/Göle yolu üzerinde ana yoldan 2km içeride bir köydür

Adres - KAYAALTI KÖYÜ KAYAALTI KÜME EVLERİ NO: 178 GÖLE / ARDAHAN

Ulaşım Öğretmen servisi ile gidiş geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık 26 km, İl Merkezine uzaklık 22 km dir.